Kommentarer från Mexicoresor

Resan till Mexiko var en oförglömlig resa i det yttre och det inre.

Jonas musikmeditationer gör så att jag känner mig otroligt levande då jag får möta mina känslor och få insikter och förståelse för mig själv. Jag är även övertygad om att hans musik hjälper mig att släppa saker för att bli mer hel och kunna stark gå vidare så som det känns för mig. Efter musikmeditationer känner jag mig ofta hög i mig själv och möter min egen kärlek till mig och allt. Med dessutom Jonas förståelse och stöd i processen kan det inte bli bättre.

Annas kunniga vägledning enligt Toltekernas lärdomar på utflykter i bland annat pyramidområdet gör att vi möter oss själva, våra hinder och ges chans till frisläppande också här. Anna ser och förstår även hon vad vi är i och stöttar oss när vi fastnar och då vi ej är i nuets möjlighet till frisläppande. 

Jonas och Anna kompletterar varandra till ett totalt omhändertagande av gruppen. I gruppen upplevde jag dessutom en otrolig gemenskap i kärlek och glädje som jag gärna vill uppleva igen. Vi får se om det passar med en ny resa så småningom. Tack för denna otroligt stora möjlighet till en härlig resa i personlig utveckling.

Eva Olofsson


Tusen tack för en helt otroligt fantastisk resa på så många plan. Känner stor tacksamhat över att fått varit med om något så stort som detta. Mycket att smälta och det kommer ta tid. Men obeskrivbara upplevelser. Svårt finna ord för allt. Alla nya bekantskaper och allt vi fått göra tillsammans och för egen del ger en sådan härlig positiv kärleksfull känsla att bära med sig. Och ni två som väglett oss i allt detta, du Jonas och Anna har varit helt fantastiska. Men det är ni ju alltid. Kändes som man inte ville åka därifrån då det var slut. Ville vara kvar i dessa goa energier fulla av just villkorslös kärlek NI ska i alla fall ha ett enormt stort TACK från hela mitt Hjärta.
Sanna


Resan blev mycket mer än jag kunde förvänta mig. Det var mycket speciellt resa. Fem hela dagar i Mexico gav mig en upplevelse motsvarande 50 år. Det är de roligaste och upplevelserikaste dagar i mitt liv. Mycket intensiva dagar, men det är just det som passar mig. Jag är jätte nöjd med allt och tycker att allt som vi hade ska finnas i programmet till nästa kurs. Mycket bra upplägg. Vi hade väldigt mycket att göra alla dagar och det bästa med det var att de var helt stressfria. Tussen tack för alla upplevelser. Det är den bästa resan hittills. Och jag måste åka tillbaka till Mexico, för mitt hjärta är kvar i Tolantongo. Med enorm tacksamhet för allt som jag upplevde under de dagarna, för er ödmjukhet och professionella och kärleksfulla stöd. Med jättestor kram

Natalia


VARMT TACK, Anna och Jonas! Att få ha deltagit på en sådan här fantastisk resa är för mig en stor ynnest. Den har satt djupa spår i mitt hjärta och jag kommer aldrig att glömma den. Ni två har tillsammans med ert underbara sätt, fullt av så mycket värme, glädje, humor och stor vishet lotsat mig framåt i mitt liv. Jag har börjat förstå vem jag egentligen är och att få lära känna mitt sanna jag är så stort och härligt och kul! Jag har fått tillgång till en djup inre frid och glädje som är helt underbar och jag vet också vad jag själv ska göra för att fortsätta att må så här bra. Jag är så tacksam för allt jag fått uppleva tillsammans med er och alla övriga underbara Själar på kursen. Från mitt Hjärta till era Hjärtan

Monica


Jag finner inte ord för, vad jag upplevde i Mexico. Det var så otroligt mäktigt och
stort !! Går fortfarande här hemma o går på små moln. Kan väl säga att det är
först idag som jag mår någorlunda bra. Tur att du berättade att man kan må
konstigt efter en sån här resa, annars hade jag undrat. Att man kan uppleva så
mycket. Jag har "film" i huvudet som spelar upp vad jag varit med om. Både det
som var tufft och det underbara. Hunden har en plats i mitt hjärta.

Ingela


Hej Anna!

Som du vet så var inte den första dagen så lysande för mig, men jag har verkligen uppskattat den här resan. Veckan var intensiv, men både lärorik och trevlig. Promenaderna till pyramidområdet var en upplevelse bara det, med stängda ögon för att lära sig att känna tillit till varandra. Mycket känslor i pyramidområdet. Gränssättningen för hur nära man vill vara någon var intressant. Och hunden  -som jag inte tyckte om - var fascinerande. Det måste vara ovanligt att hundar är på Solpyramidens topp! Utflykten var jättetrevlig till grottorna i Tolantonga och jag är så tacksam för den hjälp jag fick av dig och några andra. Otroligt vackert område med vattenfall och vattnet som rann långt ner och alla växter och djur. Vilken upplevelse att få träffa sådana trevliga människor som Alberto, Veronica och deras barn - och Victor förstås, som hade så mycket att lära ut. Vilken känsla! Ni hade nog inte kunnat hitta ett trevligare ställe att bo på.Gruppen var som vanligt bra sammansatt och jag fick en jättetrevlig rumskompis, Birgitta. Vad jag upplever på dom här resorna är att jag känner mig uppskattad för vem jag är och att jag kan skratta som jag sällan gör i det vardagliga livet. Mycket kärlek!

Gunnel


Tycker allt var jättebra. Enda nackdelen var att det var långt att flyga, har svårt med dom långa benen. Flög med KLM det var ok. Thedreaminghouse var helt fantastiskt, varma och kärleksfulla människor. Toppenmat. Vi kunde inte haft det bättre. Alla cermonier var kanon. Tack för allt stöd i allt arbete. Kursen i helhet var bra, ni var fantastiska.Så här i efterhan känner jag stor tacksamhet till er alla somvar med. Tack och många kramar

Marita


Den här resan är något jag kommer att minnas i mitt hjärta länge. Bara Dreaminghouse miljö var en upplevelse i sig. Det var så fint och hemtrevligt, och jag kände mig verkligen trygg och välkommen. Jag fick lära mig otroligt mycket, och jag vill tacka er för att ha hjälpt och bidragit till min personliga utveckling! Inte visste jag heller att jag skulle finna så bra vänner och möta så många fina själar...Det var en resa fylld med glädje och kärlek och många goa skratt! Mexico Dreaminghouse och alla fina själar jag mött kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta! Jag tycker att det var väldigt roligt att ni båda fanns med på den här resan, och jag vill säga "Tack Anna och Jonas för att ni finns och gör sådana här chanser möjliga! "Med tacksamhet och kärlek skickar jag många kramar till er..

Christina


Tack för att ni finns, Anna å Jonas och alla ni andra goa kärleksfulla själar som varit med på dessa resor. Har rest med dej Jonas 5ggr och nu med er båda till en verklig upplevelse i Mexico, internsiva dagar men ändå ingen stress. Det här var allvar, spännande, lärorikt, å lekfullt, för både kropp å själ. Har för varje resa hittat närmare mig själv, vem är jag, vad vill jag med mitt liv, här å nu. Min självkänsla å mod har stärkts för varje resa, många av mina rädslor är nu borta, och friden harmonin byggs upp för varje resa, å tilliten till att våga vara mej själv här å nu, ger trygghet å går ej att beskriva. Det spelar ingen roll längre, hemma är nu i mitt hjärta, så hemma är överallt. Jag har alltid ett val, å jag väljer själv, att vara medveten när stressen kommer in, å välja lugn å harmoni är en otrolig gåva, å varje andetag är värdefullt. Så än en gågn. TACK för era kärleksfulla resor, både yttre å inre resor, i möten med oss själva, å andra kulturer, ni är guld värda..

I Ljus å kärlek Carita..


Det har varit väldigt förvirrat eller kånstigt i mitt inre...Det är väl kanske inte så konstigt... Jag måste ta ställning till allt på ett nytt sätt... och jag vet inte riktigt hur det nya sättet är... och vem jag är nu... och alla runt omkring... och det gamla vill väl att jag ska återställas... men det kan jag ju inte....Å samtidigt är det väldigt härligt och befriande att faktiskt nästan hela tiden vara uppmärksam...Som om jag fått något extra skikt.. Ja det är spännande !!! och jag ser fram emot att landa mer och komma på plats i mig själv...Nu angående själva kursen och runt den...Jag är riktigt nöjd med kursen!!! Upplägget var bra på alla sätt... Ni lyssnade in allas behov och var flexibla. Jag kände mej delaktig och kunde ändå släppa all kontroll...Det kändes som att vi följde ett gemensamt flöde.. Det var intensivt men ändå behagligt lugnt på samma gång...Ni kompleterade varandra väldigt bra, det kändes lättsamt och okomplicerat ändå seriöst och självklart...Så det var lätt att hänga med fast det var så mycket... Fin blandning med utflykter, ceremonier som var häftiga och spännande och musikmeditationerna som hjälpte till att manifesteraalla upplevelser och hitta harmonin. Det var ett tufft arbete.. men det gjordes i glädje och lekfullhet... så det jobbiga blev inte jobbigt på ett allvarligt sätt... Ja det var som olika skikt... jag kunde gå in i det men ändå utifrån...Det kändes tryggt! Lite är det som en "drömbubbla"... Ja, men det är väl det livet är ... Så det är väl bara att drömma vidare...Å nu kan det faktiskt bli riktigt kul... eller hur... Jag väljer ju själv...Så tusen tack till er båda för en fantastisk upplevelse på flera plan!!! Som pågår än...så det var mycket för pengarna....För min del var det ändå viktigt med den extraveckan... Annars tycker jag att det hade blivit för kort.

Solig och rolig vår!/ Kram/ Sanna Rokka


One word about our November Mexico Adventure with Jonas and Anna: extraordinary. The program was a week long intensive, using Jonas's signature musical medication and the backdrop of the Teotihuacan pyramids (spectacular) along with a variety of Shamanic type exercises to help students release the past hurts and re-claim their personal power. I have been to a number of programs, this one was one if not the best to date I have ever experienced. I was one of 24, all but me from Sweden. A very sweet and kind group of souls, each seeking to grow spiritually. Of the group the most impressive were the women. I have never been around such strong female energy and I was touched by their personal efforts to reclaim who they were and their personal power. For me, a male, this trip was all about the importance of balancing the yin and yang of energy, male and female. In fact, the theme of my Mexico experience was Feminine Energy. Jonas and Anna are a great team, and have this amazing energy between them. They return the first week of Dec 2012, for a similar program but no program is ever the same. I am returning with them and I'd recommend the program to anyone seeking to learn about self and grow spiritually.

Gordo Austin Texas

Skapa din hemsida gratis!